ЕКИП ОТ ВОДОПРОВОДЧИЦИ ПРЕДЛАГА ПЪЛНА ГАМА ЗА ВИК РЕМОНТИ. РЕМОНТ НА ВОДОПРОВОД И КАНАЛИЗАЦИЯ ОТ МАЙСТОР ВОДОПРОВОДЧИК С ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО.

В и К ремонти София в апартаменти, жилища и заведения за отстраняване на теч във ВиК инсталации на достъпни цени.

Поради остарялата водопроводна и канализационна инсталация в София - ВиК авариите са често срещано явление. Ние сме специализирани в извършването на всякакъв вид ВиК ремонти, водопроводни ремонти, канализационни ремонти, смяна на хоризонтални и вертикални ВиК щрангове на водопровод и канализация, отпушване на канал, подмяна на канал и водопровод в жилищни сгради, смяна на тръби в бани, кухни, санитарни помещения и мазета. Нашите водопроводчици ще се отзоват на адреса Ви, след позвъняване на телефоните ни за отстраняване на В и К аварии и теч в тръби.

Ето и част от вик ремонтите, които предлагаме като услуга при авария или планиран вик ремонт : 

Ние работим с материали, имащи сертификат за 50 годишна експлоатация и издаваме протокол за 6 годишна гаранция, на извършените ВиК ремонти и Вик услуги. Разполагаме с техника за всякакъв вид къртене, рязане на бетон, изрязване на канали в стени и подове, пробиване на отвори в стени и подове и сме специализирани в тази дейност. Извозваме отпадъците след приключване на ремонта. Извършените от нашите водопроводчици В и К ремонти са максимално съобразени с изискванията Ви и работим на конкурентни ВиК цени.

Екипът ни Ви благодари, че сте клиенти за нашите вик ремонти.


В И К УСЛУГИ - 0886 611 353Valid HTML 5
ArtDesign CREATIVE STUDIO