ВиК ремонти за откриване и отстраняване на теч и запушване във водопроводни и канални инсталации. В и К ремонт в дома Ви на приемливи цени.

 В и К ремонти в апартаменти, жилища и заведения за отстраняване на теч във ВиК инсталации от професионални водопроводчици.

 Ние предлагаме качествени Вик ремонти за цялата територия на София. Поради остарялата водопроводна и канализационна инсталация в повечето сгради, ВиК авариите са често срещано явление. Ние сме специализирани в извършването на всякакъв вид В и К ремонти, водопроводни ремонти, канализационни ремонти. Извършваме смяна на хоризонтални и вертикални щрангове на водопровод и канализация, отпушване на тръби, подмяна на канализация и водопровод в жилищни сгради, смяна на тръби в бани, кухни, санитарни помещения и мазета.

  Ето и част от ремонтите, които Ви предлагаме при авария или планиран вик ремонт:

  ВиК ремонт на кухня

 Ние работим с инструменти, поялници за полипропилен, тръби и части от най – високо качество и издаваме протокол за 6 годишна гаранция на извършените от нас ремонти. Разполагаме с техника за всякакъв вид къртене, рязане на бетон, изрязване на канали в стени и подове, пробиване на отвори и сме специализирани в тази дейност. Извозваме отпадъците след приключване на ремонта. Извършените от нашите водопроводчици водопроводни ремонти, са максимално съобразени с изискванията Ви и работим на конкурентни цени.

 

vik remonti

вик ремонти – София