ВИК УСЛУГИ


ВиК услуги София

ВиК ремонти София

Телефони за връзка с В и К услуги София

0886 611 353 
0896 632 546 

Водопроводчици за В и К София.

Лице за контакт - Румен Борисов

E-mail: office@vikuslugi.net

ЕКИП ОТ ВОДОПРОВОДЧИЦИ ПРЕДЛАГА ПЪЛНА ГАМА ЗА ВИК РЕМОНТИ. РЕМОНТ НА ВОДОПРОВОД И КАНАЛИЗАЦИЯ ОТ МАЙСТОР ВОДОПРОВОДЧИК С ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВЕН В И К РЕМОНТ.

ВиК ремонти София в апартаменти, жилища, офиси и заведения за отстраняване на теч във ВиК инсталации и качествен ремонт.

Поради остарялата водопроводна и канализационна инсталация в София - ВиК авариите са често срещано явление. Фирмата е специализирана в извършването на всякакъв вид ВиК ремонти, водопроводни ремонти, канализационни ремонти, смяна на хоризонтални и вертикални ВиК щрангове на водопровод и канализация, отпушване на канал, подмяна на канал и водопровод в жилищни сгради, смяна на тръби в бани, кухни, санитарни помещения и мазета. Нашите водопроводчици ще се отзоват на адреса ви, след позвъняване на телефоните ни за отстраняване на В и К аварии и теч в тръби.

Ето и част от вик ремонтите, които предлагаме като услуга при авария или планиран вик ремонт : Аварийно отстраняване на ВиК повреди във водопровод и канализация. ВиК ремонт на баня. В и К ремонт на кухня. Преместване на тръби кухня на тераса, хол, коридор. Смяна на водопровод в баня, тоалетна, санитарен възел. Смяна на канал в баня, тоалетна, санитарен възел. Смяна на водопровод и канал в жилищни сгради. Подмяна на каменинови и чугунени ВиК тръби с ПВЦ тръби. Подмяна на стари тръби с полипропиленови. Монтаж, ремонт и подмяна на батерии, Кранове, Бойлери, Душ кабина, Вана, Джакузи, Моноблок, Вградени конзоли, Писоар, Мивка и всякакъв вид санитария и аксесоари, Ремонт и монтаж на хидрофори и помпи, Ремонт, монтаж и обслужване на машини свързани с ВиК. Всичко което е необходимо при нужда от Вас за - В и К ремонти София.

Фирмата работи с материали, имащи сертификат за 50 годишна заводска експлоатация и издава протокол за 6 годишна гаранция за извършените ВиК ремонти и Вик услуги. Разполагаме с техника за всякакъв вид къртене, рязане на бетон, изрязване на канали в стени и подове, пробиване и изрязване на отвори в стени и подове и сме специализирани в тази дейност. Извозва отпадъците след приключване на ремонта. Извършените от нашите водопроводчици В и К ремонти са максимално съобразени с изискванията на клиента и са с минимални поражения за собствеността им. Работим на конкурентни ВиК цени.

Екипът ни ви благодари, че сте клиенти за нашите вик ремонти.

Valid HTML 5
ArtDesign CREATIVE STUDIO