ЕКИП ОТ ВОДОПРОВОДЧИЦИ ПРЕДЛАГА ПЪЛНА ГАМА ЗА ВИК РЕМОНТИ. РЕМОНТ НА ВОДОПРОВОД И КАНАЛИЗАЦИЯ ОТ МАЙСТОР ВОДОПРОВОДЧИК С ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВЕН В И К РЕМОНТ.

Вик ремонти София и водопроводни ремонти за отстраняване на теч във ВиК инсталации и ремонт на ВиК.

Поради остарялата водопроводна и канализационна инсталация в София - ВиК авариите са често срещано явление. Фирмата е специализирана в извършването на всякакъв вид ВиК ремонти, водопроводни ремонти, канализационни ремонти, смяна на хоризонтални и вертикални ВиК щрангове на водопровод и канализация, отпушване на канал, подмяна на канал и водопровод в жилищни сгради, смяна на тръби в бани, кухни, санитарни помещения и мазета. Нашите водопроводчици ще се отзоват на адреса ви, след позвъняване на телефоните ни за отстраняване на всякакви течове и В и К аварии.

Ето и част от вик ремонтите, които предлагаме като услуга при авария или планиран вик ремонт : Аварийно отстраняване на ВиК повреди във водопровод и канализация. ВиК ремонт на баня. В и К ремонт на кухня. Преместване кухня на тераса, хол, коридор. Смяна на водопровод в баня, тоалетна, санитарен възел. Смяна на канал в баня, тоалетна, санитарен възел. Смяна на водопровод и канал в жилищни сгради. Подмяна на каменинови и чугунени ВиК тръби с ПВЦ тръби. Подмяна на стари тръби с полипропиленови. Монтаж, ремонт и подмяна на батерии, Кранове, Бойлери, Душ кабина, Вана, Джакузи, Моноблок, Вградени конзоли, Писоар, Мивка и всякакъв вид санитария и аксесоари, Ремонт и монтаж на хидрофори и помпи, Ремонт, монтаж и обслужване на машини свързани с ВиК. Всичко което е необходимо при нужда от Вас за - В и К ремонти София.

Фирмата работи с материали, имащи сертификат за 50 годишна заводска експлоатация и издава протокол за 6 годишна гаранция за извършените ВиК ремонти и Вик услуги. Разполагаме с техника за всякакъв вид къртене, рязане на бетон, изрязване на канали в стени и подове, пробиване и изрязване на отвори в стени и подове и сме специализирани в тази дейност. Извозва отпадъците след приключване на ремонта. Извършените от нашите водопроводчици В и К ремонти са максимално съобразени с изискванията на клиента и са с минимални поражения за собствеността им. Работим на конкурентни ВиК цени.

Екипът ни ви благодари, че сте клиенти за нашите вик ремонти.

ВИК УСЛУГИ - ВИК РЕМОНТИ

Водопроводчик София

 0886 611 353  
 0896 632 546  
 0877 445 545  

Водопроводчици за ВиК услуги в София

Лице за контакт - Румен Борисов

E-mail: office@vikuslugi.net

в и к услуги софия - в и к ремонти софия

Valid HTML 5
ArtDesign CREATIVE STUDIO