ЕКИП ОТ ВОДОПРОВОДЧИЦИ ПРЕДЛАГА ПЪЛНА ГАМА ЗА ВИК РЕМОНТИ. РЕМОНТ НА ВОДОПРОВОД И КАНАЛИЗАЦИЯ ОТ МАЙСТОР ВОДОПРОВОДЧИК С ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВЕН В И К РЕМОНТ.

ВиК ремонти София в апартаменти, жилища, офиси и заведения за отстраняване на теч във ВиК инсталации на достъпни цени.

Поради остарялата водопроводна и канализационна инсталация в София - ВиК авариите са често срещано явление. Фирмата е специализирана в извършването на всякакъв вид ВиК ремонти, водопроводни ремонти, канализационни ремонти, смяна на хоризонтални и вертикални ВиК щрангове на водопровод и канализация, отпушване на канал, подмяна на канал и водопровод в жилищни сгради, смяна на тръби в бани, кухни, санитарни помещения и мазета. Нашите водопроводчици ще се отзоват на адреса ви, след позвъняване на телефоните ни за отстраняване на В и К аварии и теч в тръби.

Ето и част от вик ремонтите, които предлагаме като услуга при авария или планиран вик ремонт : Аварийно отстраняване на ВиК повреди във водопровод и канализация. ВиК ремонт на баня. В и К ремонт на кухня. Преместване на тръби за кухня на тераса и хол. Смяна на водопровод в баня, тоалетна, санитарен възел. Смяна на канал в баня, тоалетна, санитарен възел. Смяна на водопровод и канал в жилищни сгради. Подмяна на каменинови и чугунени ВиК тръби с ПВЦ тръби. Подмяна на стари тръби с полипропиленови. Монтаж и ремонт на батерии, кранове, бойлери, душ кабина, вана, джакузи, моноблок, вградени конзоли, писоар, мивка и всякакъв вид санитария и аксесоари. Ремонт и монтаж на хидрофори, помпи и машини свързани с ВиК.

Ние работим с материали, имащи сертификат за 50 годишна заводска експлоатация и издаваме протокол за 6 годишна гаранция, на извършените ВиК ремонти и Вик услуги. Разполагаме с техника за всякакъв вид къртене, рязане на бетон, изрязване на канали в стени и подове, пробиване и изрязване на отвори в стени и подове и сме специализирани в тази дейност. Извозваме отпадъците след приключване на ремонта. Извършените от нашите водопроводчици В и К ремонти са максимално съобразени с изискванията Ви и работим на конкурентни ВиК цени.

Екипът ни Ви благодари, че сте клиенти за нашите вик ремонти.ВИК РЕМОНТИ СОФИЯ И В И К УСЛУГИ ОТ ВОДОПРОВОДЧИК В СОФИЯ ВИК УСЛУГИ СОФИЯ 

Телефони за връзка : 

   0886 611 353 
   0896 632 546

Водопроводчици за ВиК услуги и ВиК ремонти в София на конкурентни цени.  Реагираме на всяко обаждане за В и К авария, отпушване на канал, планиран В и К ремонт и експресни водопроводни услуги, при нужда от водопроводчик в София. 

Лице за контакт - Румен Борисов.   

Алтернативни сайтове за водопроводни услуги : E-mail: office@vikuslugi.net

В И К СОФИЯ УСЛУГИ И РЕМОНТИ ОТ ВОДОПРОВОДЧИЦИ В СОФИЯ
Valid HTML 5
ArtDesign CREATIVE STUDIO