ЕКИП ОТ ВОДОПРОВОДЧИЦИ ПРЕДЛАГА ПЪЛНА ГАМА ЗА ВИК РЕМОНТИ. РЕМОНТ НА ВОДОПРОВОД И КАНАЛИЗАЦИЯ ОТ МАЙСТОР ВОДОПРОВОДЧИК С ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВЕН В И К РЕМОНТ.

ВиК ремонти София и водопроводни ремонти за отстраняване на теч във ВиК инсталации и ремонт на ВиК.

Поради остарялата водопроводна и канализационна инсталация в София - ВиК авариите са често срещано явление. Фирмата е специализирана в извършването на всякакъв вид ВиК ремонти, водопроводни ремонти, канализационни ремонти, смяна на хоризонтални и вертикални ВиК щрангове на водопровод и канализация, отпушване на канал, подмяна на канал и водопровод в жилищни сгради, смяна на тръби в бани, кухни, санитарни помещения и мазета. Нашите водопроводчици ще се отзоват на адреса ви, след позвъняване на телефоните ни за отстраняване на всякакви течове и В и К аварии.

Ето и част от вик ремонтите, които предлагаме като услуга при авария или планиран вик ремонт : Аварийно отстраняване на ВиК повреди във водопровод и канализация. ВиК ремонт на баня. В и К ремонт на кухня. Преместване кухня на тераса, хол, коридор. Смяна на водопровод в баня, тоалетна, санитарен възел. Смяна на канал в баня, тоалетна, санитарен възел. Смяна на водопровод и канал в жилищни сгради. Подмяна на каменинови и чугунени ВиК тръби с ПВЦ тръби. Подмяна на стари тръби с полипропиленови. Монтаж, ремонт и подмяна на батерии, Кранове, Бойлери, Душ кабина, Вана, Джакузи, Моноблок, Вградени конзоли, Писоар, Мивка и всякакъв вид санитария и аксесоари, Ремонт и монтаж на хидрофори и помпи, Ремонт, монтаж и обслужване на машини свързани с ВиК. Всичко което е необходимо при нужда от Вас за - В и К ремонти София.

Фирмата работи с материали, имащи сертификат за 50 годишна заводска експлоатация и издава протокол за 6 годишна гаранция за извършените ВиК ремонти и Вик услуги. Разполагаме с техника за всякакъв вид къртене, рязане на бетон, изрязване на канали в стени и подове, пробиване и изрязване на отвори в стени и подове и сме специализирани в тази дейност. Извозва отпадъците след приключване на ремонта. Извършените от нашите водопроводчици В и К ремонти са максимално съобразени с изискванията на клиента и са с минимални поражения за собствеността им. Работим на конкурентни ВиК цени.

Екипът ни ви благодари, че сте клиенти за нашите вик ремонти.

ВИК УСЛУГИ

ВиК услуги София

ВиК ремонти София

Телефони за връзка с В и К услуги София :

0886 611 353  -  Мтел 
0896 632 546  -  Теленор
0877 445 545  -  Виваком

Водопроводчици за В и К София

Лице за контакт - Румен Борисов

E-mailoffice@vikuslugi.net
Valid HTML 5
ArtDesign CREATIVE STUDIO