Монтаж и обзавеждане на баня.

Професионален монтаж на всички аксесоари и оборудване за баня.

След приключване с лепенето на плочките в банята, е необходимо монтаж и обзавеждане на баня. Необходимо е нейното завършване с обзавеждането и със санитария, аксесоари и мебели за баня. Ние Ви предлагаме монтаж на мивка, шкаф мивка, батерия за мивка стояща и стенна, душ батерия, моноблок, тоалетна чиния, казанче за тоалетна чиния. Изпълняваме монтаж и ремонт на душ кабина, потдушово корито на душ кабина, конзола за вградено казанче. Извършваме монтаж на шкаф огледало, вана, всякакви закачалки, стойки за баня и всичко останало необходимо за Вашата баня.

Ние Ви предлагаме качествено обслужване по домовете във всички свери на водопроводните услуги. Наш приоритет е клиентите ни винаги да останат доволни от всеки един водопроводен ремонт, който извършват нашите майстори. Изпълняваме всеки монтаж и вик ремонт в уговорените срокове, без това да влияе на качеството ни. Ремонтните услуги с които можете да се възползвате са на ниски цени и съобразени максимално с Вашите изисквания. Екипа ни от опитни водопроводчици е с голям опит и професионални умения.

Нашите техници работят качествено и прецизно, за да бъде в изправност санитарията която монтираме. Нашите цени за монтажи са много изгодни. Доверете се на нашите умения и ползвайте нашите услуги, за всякакъв монтаж в банята Ви.

монтаж и обзавеждане на баня

обзавеждане на баня