Монтаж на душ батерия и смесител за баня.

При нужда от монтаж на батерия или душ смесител използвайте услугите на наш професионален водопроводчик.

Изпълняваме експресен и качествен монтаж на душ батерия и смесител за баня, стояща батерия за мивка. Извършваме монтаж на спирателни кранове за меките връзки на стоящите батерии. При нужда от подмяна на мека връзка за стояща батерия, можете да разчитате на наш майстор. Нашите специалисти ще извършат професионално монтаж на каскаден смесител за вана, монтаж на душове системи за вграждане, монтаж на смесител с подово захранване, три-дупков душ смесител за вграждане,  батерия с термо регулатор, термостатни смесители и душ панели за бани.

Ние Ви предлагаме качествено обслужване по домовете във всички свери на водопроводните услуги. Наш приоритет е клиентите ни винаги да останат доволни от всеки един водопроводен ремонт, който извършват нашите майстори. Изпълняваме всеки монтаж на батерия и смесител в баня в уговорените срокове, без това да влияе на качеството ни. Ремонтните услуги с които можете да се възползвате са на ниски цени и съобразени максимално с Вашите изисквания. Екипа ни от опитни водопроводчици е с голям опит и професионални умения.

Извършваме ремонти на душ батерии при нужда от подмяна на керамични глави или глави с гумени уплътнения. При по – стари и по редки модели ще приспособим необходимия фитинг. Извършваме ремонт демонтаж и монтаж на вграден смесител, при нужда възстановяваме изкутените плочки и фуги. Доверете се на нашия професионализъм и дългогодишен опит и ползвайте нашите услуги за монтаж на батерии и смесители в бани на достъпни цени.

монтаж на душ батерия и смесител за баня

монтаж на душ и смесител за баня