Монтаж на душ кабина и преградни стъклени стени в бани.

Извършваме качествен монтаж на душ кабини със и без пот душово корито на нормални цени.

Предлагаме Ви услугите на нашите водопроводчици за монтаж и демонтаж на всички модели душ кабини в София. Монтаж на душ кабина в банята изисква необходимите умения, инструменти и опит. Ние използваме качествен силикон с формула против мухъл и с голяма еластичност и здравина. Спазваме указанията на производителя и прецизно монтираме сифона на пот душовото корито. Всички плъзгащи елементи и панти ги затягаме добре.

Ние Ви предлагаме качествено обслужване по домовете във всички свери на водопроводните услуги. Наш приоритет е клиентите ни винаги да останат доволни от всеки един водопроводен ремонт, който извършват нашите майстори. Изпълняваме всеки монтаж и вик ремонт в уговорените срокове, без това да влияе на качеството ни. Ремонтните услуги с които можете да се възползвате са на ниски цени и съобразени максимално с Вашите изисквания. Екипа ни от опитни водопроводчици е с голям опит и професионални умения.

Монтираме кабини в бани с акрилно пот душово корито, акрилно душ – корито, керамично пот душово корито, и без пот душово корито. Изпълняваме качествен ремонт и монтаж на всички видове стъклени паравани и прегради.

монтаж на душ кабина

монтаж на душ кабини