Монтаж на моноблок. Ремонт на санитария за моноблок.

Изпълняваме качествен монтажи на моноблокове и тоалетни чинии на приемливи цени.

Предлагаме услуга за монтаж на моноблок. Изпълняваме демонтаж настройка и ремонт на всички модели моноблок, тоалетни чини и казанчета. Нашите водопроводчици са на Ваше разположение ако се нуждаете от такава вик услуга. Избора на моноблок за всяка баня и тоалетна е важна част за обзавеждането на тези помещения и можете да разчитате на нашата професионална помощ. Резервните части които ползваме са от водещи фирми с високо качество.

Ние Ви предлагаме качествено обслужване по домовете във всички свери на водопроводните услуги. Наш приоритет е клиентите ни винаги да останат доволни от всеки един водопроводен ремонт, който извършват нашите майстори. Изпълняваме всеки монтаж на моноблок в уговорените срокове, без това да влияе на качеството ни. Ремонтните услуги с които можете да се възползвате са на ниски цени и съобразени максимално с Вашите изисквания. Екипа ни от опитни водопроводчици е с голям опит и професионални умения.

Нашите техници ще монтират прецизно всяка част, спирателен кран, мека връзка, крепежни елементи и отводнителна гофрирана връзка за канализация. Банята и тоалетната са с висока влажност и използваме санитарен силикон с формула имаща действие против мухъл. При необходимост от ремонт на моноблок се свържете с нас.

монтаж на моноблок

монтажи на моноблок