ВиК ремонт на баня и подмяна на тръби в баня, отстраняване на скрити и явни течове.

Изпълняваме качествен ремонт на баня, цялостна смяна на водопровод и канал в баня и кухня, на достъпни цени.

Банята е много важно помещение във всеки дом, хотел, офис. Нейния ремонт, монтаж и оборудване трябва да се извърши от професионалист. Ние сме екип от водопроводчици, които притежават всички технически умения, знания и опит за извършването на цялостен ремонт в баня. При необходимост от вик ремонт на баня се обърнете към наш техник.  Разполагаме с всякакви инструменти и машини за къртене на плочки, къртене на бетон, замазка и мозайка. Поялниците за полипропиленови тръби с които извършваме подмяната на старите тръби с нови поллипропиленови, са от най – високо качество. Подмяната на канала в баня и кухня извършваме с качествени ПвЦ тръби и вик части.

Ние Ви предлагаме качествено обслужване по домовете във всички свери на водопроводните услуги. Наш приоритет е клиентите ни винаги да останат доволни от всеки един водопроводен ремонт, който извършват нашите майстори. Изпълняваме всеки монтаж и вик ремонт в уговорените срокове, без това да влияе на качеството ни. Ремонтните услуги с които можете да се възползвате са на ниски цени и съобразени максимално с Вашите изисквания. Екипа ни от опитни водопроводчици е с голям опит и професионални умения. Изпълняваме подмяна на стари тръби с нови полипропиленови и ПвЦ тръби. Справяме се със всякакви скрити и открити течове и запушвания на тръби в бани. Всеки ремонт на тръбите в баня изисква голям опит и максимална прецизност. Ние сме специализирани в смяна на тръби в бани, без значение дали е цялостен или частичен

Ние можем успешно да открием и отстраним всеки теч в баня. Извършваме монтаж на кранове, смесители, батерии, бойлери, мивки, сифони, моноблок, тоалетни чинии, казанчета и всичко необходимо за Вашата баня. Нашите вик цени са максимално съобразени с качеството на услугите ни. Доверете се на нашите водопроводчици за ремонт на бани.

вик ремонт на баня

вик ремонти на бани