Смяна на водопровод в баня и кухня.

Качествен ремонт и подмяна на тръби за водопровод в бани и кухни.

Извършваме смяна на старите тръби в баня и подмяна на водопроводната инсталация с полипропиленови тръби за студена и топла вода. Ремонта и обновяването на банята и кухнята е свързано задължително със смяната на стария водопровод с нов. Този ремонт изисква големи инвестиции, затова новата водопроводна инсталация трябва да бъде изградена от професионални водопроводчици. Можете да разчитате на нас за смяна на водопровод в баня и кухня.

Ние Ви предлагаме качествено обслужване по домовете във всички свери на водопроводните услуги. Наш приоритет е клиентите ни винаги да останат доволни от всеки един водопроводен ремонт, който извършват нашите майстори. Изпълняваме всеки монтаж и смяна на водопровод в баня в уговорените срокове, без това да влияе на качеството ни. Ремонтните услуги с които можете да се възползвате са на ниски цени и съобразени максимално с Вашите изисквания. Екипа ни от опитни водопроводчици е с голям опит и професионални умения.

Ние разполагаме с добри майстори, които работят с професионални поялници и качествени тръби от полипропилен. Новата водопроводна разводка във Вашата баня трябва да е съобразена със последващото обзавеждане на банята Ви. Това изисква точно и прецизно изработване на всички захранващи изводи за батерията на душа, смесителя за мивката в банята, извода за захранване на казанчето на моноблок, тоалетна чиния или вградено казанче, водното захранване на бойлер, извод за перална машина и захранващите тръби за смесителя в кухнята. Ползвайте нашите вик услуги за ремонт и подмяна на водопровод в Баня.

смяна на водопровод в баня

подмяна на водопровод в баня