Смяна на канал в баня и кухня. Откриване и отстраняване на теч.

Качествен  ремонт за смяна на канал в баня от водопроводчици за всички квартали на София.

Извършваме смяна на канал в баня. Подменяме старата канална разводка в банята Ви с нови ПвЦ тръби и фитинги. Това е ремонт свързан с изкъртване на пода на банята, плочките, мозайката или замазката. Разполагаме с необходимите машини за къртене на бетон, замазка и плочки. Можем да изрежем и изкъртим канали в пода и да положим новата канална развода, без да е необходимо цялостно изкъртване на пода и хастара на банята Ви. Работим на конкурентни цени.

Ние Ви предлагаме качествено обслужване по домовете във всички свери на водопроводни услуги. Наш приоритет е клиентите ни винаги да останат доволни от всеки един водопроводен ремонт, който извършват нашите майстори. Изпълняваме всеки монтаж и вик ремонт в уговорените срокове, без това да влияе на качеството ни. Ремонтните услуги с които можете да се възползвате са на ниски цени и съобразени максимално с Вашите изисквания. Екипа ни от опитни водопроводчици е с голям опит и професионални умения.

Ние имаме необходимия опит и умения за правилното свързване на каналната система в банята с вертикалния канален щранг. Тръбите и фитингите които монтираме са с високо качество от водещи производители.Качествено и прецизно лепим всички части, колена и разклонения. Подовия сифон го монтираме с топла връзка и ПвЦ лепило. Доверете се на нашия професионализъм и ползвайте услугите ни за подмяна на канализация в баня.

Смяна на канал в баня

подмяна на канал в баня