Монтаж и ремонт на кран и батерия за душ и мивка.

Качествен ремонт и монтаж на спирателни кранове, смесители и душ батерии от професионални техници.

Изпълняваме монтаж и ремонт на кран и батерия, независимо от цолажа и размера. Можете да ползвате нашите услуги за ремонт и монтаж на кран преди водомер, кран на вертикален щранг, кран на хоризонтален щранг, кранче за тоалетно казанче и моноблок, кранче преди мека връзка, кранче за бойлер и други. Извършваме ремонт и монтаж на всички модели батерии и смесители за баня и кухня. Нашите майстори успешно демонтират и монтират всякакви стенни и стоящи батерии и смесители, душ батерии, батерии за кухня, батерия за мивка в баня и други. Предлагаме демонтаж и монтаж настари бътерии и смесители със нестатдартно разстояние на холендрите за захващане.

Ние Ви предлагаме качествено обслужване по домовете във всички свери на водопроводните услуги. Наш приоритет е клиентите ни винаги да останат доволни от всеки един водопроводен ремонт, който извършват нашите майстори. Изпълняваме всички монтажи и вик ремонти в уговорените срокове, без това да влияе на качеството ни. Ремонтните услуги с които можете да се възползвате са на ниски цени и съобразени максимално с Вашите изисквания. Екипа ни от опитни водопроводчици е с голям опит и професионални умения. Изпълняваме подмяна на стари тръби с нови полипропиленови и ПвЦ тръби.

При необходимост от ремонт на вашата батерия или смесител, потърсете наш специалист. Ние ще извършим ремонт на металното тяло, чучура, регулиращата потока глава – керамична и с две глави. Използвайте услугите нашите майстори. Изпълняваме подмяна на стари тръби с нови полипропиленови и ПвЦ тръби. Справяме се със всякакви скрити и открити течове и запушвания на тръби в бани. Всеки ремонт на тръбите в баня изисква голям опит и максимална прецизност. Ние сме специализирани в смяна на тръби в бани, без значение дали е цялостен или частичен

ремонт на кран и батерия

ремонт на кранове