Преместване на тръби от кухня на тераса и хол.

Изпълняваме професионално преместване на водопроводни и канални тръби за кухня на тераса, хол и коридор качествено и на разумни ВиК цени.

Изнасянето на кухнята в друго помещение е ремонт, който изисква големи умения и опит за спазване на наклона на каналните тръби и полипропиленови тръби.Това ще доведе до правилната експлоатация на водопроводната разводка в бъдещата Ви кухня или кухненски бокс. Всяко едно такова изместване е различно и няма определен стандарт за този вид ремонти. Всичко зависи от разположението на старата Ви кухня, спрямо това къде искате да я преместите. Ако планирате преместване на тръби от кухня на тераса и хол, потърсете нашата компетентна помощ.

Ние Ви предлагаме качествено обслужване по домовете във всички свери на водопроводни ремонти. Наш приоритет е клиентите ни винаги да останат доволни от всеки един водопроводен ремонт, който извършват нашите майстори. Изпълняваме всеки монтаж и вик ремонт в уговорените срокове, без това да влияе на качеството ни. Ремонтните услуги с които можете да се възползвате са на ниски цени и съобразени максимално с Вашите изисквания. Екипа ни от опитни водопроводчици е с голям опит и професионални умения. Извършваме всякакъв вид къртене на бетон и мазилки, пробиване на отвори в стени и подове, изрязване на канали в бетон и стени, сваляне и отлепване  на плочки, вкопаване на тръби в стена и под. Събираме ремонтните отпадъци след приключване на ремонтната дейност.

Свържете се с нашия екип и ще направим оглед на място. Ще дадем оферта за труд и материали и ще Ви обясним всяка стъпка, която ще извършим в този ремонт. Разполагаме с необходимата техника и машини за къртене и прокарване на тръбите до новото местоположение на кухнята Ви. Доверете се на нашите опитни водопроводчици.

Преместване на тръби от кухня на тераса и хол

Изместване на кухня