Ремонт и монтаж на вградено казанче.

Предлагаме монтаж ремонт и настройка на вградено казанче за стояща тоалетна чиния и структура за вграждане.

Ако се нуждаете от ремонт и монтаж на вградено казанче, структура за вграждане на казанче и тоалетна чиния – потърсете нашите услуги. Ние ще монтираме Вашето тоалетно казанче за вграждане с твърда връзка и ще направим отвор за ревизия, ако е необходимо. Това зависи от модела на структурата за вграждане и най – вече от връзката с каналния щранг. Също така зависи и от модела и големината на вградения бутон за изпускане на водата в тоалетната чиния. Монтираме висящи чинии с челен и страничен монтаж.

Ние Ви предлагаме качествено обслужване по домовете във всички свери на вик услуги. Наш приоритет е клиентите ни винаги да останат доволни от всеки един водопроводен ремонт, който извършват нашите вик майстори. Изпълняваме всеки монтаж и ремонт в уговорените срокове, без това да влияе на качеството ни. Ремонтните услуги с които можете да се възползвате са на ниски цени и съобразени максимално с Вашите изисквания. Екипа ни от добри водопроводчици е с голям опит и професионални умения.

Предлагаме подмяна на структури за вграждане, изваждане на стара и монтаж на нова. Възстановяваме предишния облик на помещението. Извършваме частично изрязване и лепене на плочки, възстановяване на фуги.
При необходимост от ремонт или подмяна на пълнещ или изпускащ механизъм за вградено казанче можете да се обърнете към наш специалист. Нашите майстори ще направят пълна ревизия на механизмите и при нужда ще подменят някой от тях. Пълнещите и изпразващите механизми са с високо качество от водещи фирми производители.  Извършваме ремонти и настройки на структури за вграждане от всички марки и модели.

ремонт и монтаж на вградено казанче

ремонт и монтаж на вградено казанче