Ремонт и монтаж на сифон.

Качествени ремонти и монтажи на всички модели сифони в бани и кухни.

Монтажи и ремонти на сифон на кухненска мивка, сифони на мивки в бани, сифон на потдушово корито за душ кабина, сифон на биде и сифони на вана. При необходимост от ремонт и монтаж на подов сифон в баня, нашите майстори ще подменят стария Ви подов сифон и ще монтират нов. Този ремонт е свързан с изкъртване на част от плочките на пода или мозайката. Разполагаме с необходимата техника за тази вик услуга и я извършваме качествено и прецизно. Можете да разчитате на нашата компетентна помощ.

Ние Ви предлагаме качествено обслужване по домовете във всички свери на водопроводните услуги. Наш приоритет е клиентите ни винаги да останат доволни от всеки един водопроводен ремонт, който извършват нашите майстори. Изпълняваме всеки монтаж и вик ремонт в уговорените срокове, без това да влияе на качеството ни. Ремонтните услуги с които можете да се възползвате са на ниски цени и съобразени максимално с Вашите изисквания. Екипа ни от опитни водопроводчици е с голям опит и професионални умения.

Новия подов сифон, който ще Ви монтираме е със водно затваряне против миризми, независимо дали ще е линеен подов сифон, кръгъл подов сифон или квадратен подов сифон с автоматично затваряне. Монтираме подови сифони от полипропилен, алуминиеви и от сплави с висока якост. Всички са от водещи фирми за производство на сифони. Доверете се на нашите професионални умения и ниски цени.

монтаж на сифон

монтаж на сифони