Ремонт и смяна на канал в частни и обществени сгради.

Извършваме ремонт и подмяна на канализация в сгради, жилищни блокове и помещения качествено и прецизно.

При необходимост от подмяна на остарялата канализационна система, можете да се обърнете към нашите услуги. Ние ще направим оглед на място и ще Ви предложим различни варианти, за решаване на проблема с канализацията Ви. Изпълняваме монтаж на окачен тип канализации без изкопаване и изваждане на старите тръби. Това зависи от разположението на вертикалните канални щрангове и възможността за преминаване на новите канални тръби през различните помещения. Ако няма такава възможност тогава, прибягваме до изкъртване, изкопаване и смяна на канал. Подменяме старите тръби и полагаме на нови на тяхно място. Това е сложен и отговорен ремонт, за който са необходими умения, знания и опит какъвто ние притежаваме.

Ние Ви предлагаме качествено обслужване по домовете във всички свери на водопроводните услуги. Наш приоритет е клиентите ни винаги да останат доволни от всеки един водопроводен ремонт, който извършват нашите майстори. Изпълняваме всеки монтаж и вик ремонт в уговорените срокове, без това да влияе на качеството ни. Ремонтните услуги с които можете да се възползвате са на ниски цени и съобразени максимално с Вашите изисквания. Екипа ни от опитни водопроводчици е с голям опит и професионални умения.

Разполагаме със машини за къртене, рязане на бетон и пробиване на отвори за канализационни тръби. Ние сме професионални водопроводчици и се доверете на нашия професионализъм.

Ремонт на канализация

ремонт и смяна на канали