Ремонт на скъсана резба на кран.

Изпълняваме отстраняване и изваждане на скъсана резба в тръба без къртене.

Ако сте решили да подмените сами някое кранче батерия или мека връзка в банята и се е скъсала резбата му при демонтажа, ние можем да Ви помогнем и да отстраним скъсаната част в тръбата. Това е авариен ремонт без къртене и подмяна на дефектната част. Важна част от тази услуга, е да няма щети в помещението, където е възникнала повредата. Можете да разчитате на нашите професионални умения за изваждане и ремонт на скъсана резба.

Ние Ви предлагаме качествено обслужване по домовете във всички свери на водопроводните услуги. Наш приоритет е клиентите ни винаги да останат доволни от всяка едина водопроводна услуга, която извършват нашите майстори. Изпълняваме  услуги и вик ремонти в уговорените срокове, без това да влияе на качеството ни. Ремонтните услуги с които можете да се възползвате са на ниски цени и съобразени максимално с Вашите изисквания. Екипа ни от опитни водопроводчици е с голям опит и професионални умения.

Нашите водопроводчици успешно се справят с – премахване и изваждане на скъсани резби по ВиК инсталация, скъсана резба на мека връзка, скъсана резба на ексцентрик за смесител и батерия, скъсана резба на кран и мини кранче, скъсана резба в основата на фитинг и скъсани резби на водопровод в стена. При необходимост от такъв ремонт потърсете услугите на наш водопроводчик. Извършваме всякакъв вид къртене на бетон и мазилки, пробиване на отвори в стени и подове, изрязване на канали в бетон и стени, сваляне и отлепване  на плочки, вкопаване на тръби в стена и под. Събираме ремонтните отпадъци след приключване на ремонтната дейност.

Ремонт и изваждане на скъсана резба

ремонт на скъсана резби