Ремонт и смяна на каменинови тръби с ПвЦ тръби.

Извършваме смяна на каменинови тръби в бани апартаменти жилищни сгради и мазета на нормални цени.

Ако имате спукани, запушени и течащи каменинови тръби Вие сте на правилното място. Извършваме смяна на каменинови тръби в жилищни сгради и обществени помещения. Ние ще подменим Вашите стари каменинови вертикални и хоризонтални щрангове с нови ПвЦ тръби. Изпълняваме качествена смяна на каменинова тръба и подмяна на чугунени канализации. Извършваме смяна на каменинова тръба от таван до плоча и смяна на каменинова тръба с преминаване през плочата. Предлагаме и подмяна на канала в банята и кухнята, смяна на вертикални и хоризонтални тръби в мазе до ревизия или шахта.

Ние Ви предлагаме качествено обслужване по домовете във всички свери на водопроводните услуги. Наш приоритет е клиентите ни винаги да останат доволни от всеки един водопроводен ремонт, който извършват нашите майстори. Изпълняваме всеки монтаж и вик ремонт в уговорените срокове, без това да влияе на качеството ни. Ремонтните услуги с които можете да се възползвате са на ниски цени и съобразени максимално с Вашите изисквания. Екипа ни от опитни водопроводчици е с голям опит и професионални умения.

Нашите водопроводчици са специализирани в смяната на камениновите тръби и ще извършим ремонта с качествени ПвЦ тръби, разклонения и части. Това е ремонт който изисква необходимите умения знания и инструменти, с които ние разполагаме. Изрязваме внимателно каменина с диамантени дискове и задължително правим всичко необходимо, за предотвратяване попадане на парчета от старата тръба в общата канализация. Падане на такова парче води до последващо запушване и нов вик ремонт. Използвайте нашите услуги за ремонт на каменинови тръби, за да бъдете спокойни за изправността на Вашата канализация.

Смяна на каменинови тръби

смяна на каменинова тръба