Ремонт и подмяна на тръби в кухня.

Изпълняваме качествен вик ремонт в кухня, цялостна подмяна на водопровод и канал в кухня на ниски цени.

Кухнята е много важно помещение във всеки дом и нейния ремонт, монтаж и оборудване трябва да се извърши от професионалист. Ние сме екип от водопроводчици които разполагат със всички технически умения, знания и опит за извършването на цялостен вик ремонт в кухня. Разполагаме с всякакви инструменти и машини за къртене на плочки, къртене на бетон и замазка. Поялниците за полипропиленови тръби с които извършваме подмяната на старите тръби с нови поллипропиленови, са с професионално предназначение и качество. Подмяната на канала в кухня извършваме с качествени ПвЦ тръби и части.

Ние Ви предлагаме качествено обслужване по домовете във всички свери на вик услуги. Наш приоритет е клиентите ни винаги да останат доволни от всеки един водопроводен ремонт, който извършват нашите майстори. Изпълняваме монтажи и вик ремонти в уговорените срокове, без това да влияе на качеството ни. Ремонтните услуги с които можете да се възползвате са на ниски цени и съобразени максимално с Вашите изисквания. Екипа ни от опитни водопроводчици е с голям опит и професионални умения.

Можем успешно да открием и отстраним всеки теч в кухня. Извършваме монтаж на кранове, батерии, стоящи и стенни смесители, проточни бойлери за кухня, мивки, сифони, мелачки за кухня  и работим на конкурентни цени. Доверете се на нашите услуги за Вик ремонт на кухни.

смяна на тръби в кухня

смяна на тръби в кухня