Монтаж на вана и джакузи от професионален водопроводчик.

Изпълняваме качествени монтажи на вани и джакузита на приемлива цена.

Нашия екип от водопроводчици извършва монтаж на вана в бани, хотели. апартаменти и къщи. Монтираме вани, джакузи и хидро – масажни вани професионално, с големи умения. Благодарение на нашия опит и необходимите инструменти, можете да разчитате на нас. Извършваме вик услуги и монтажи на хидромасажни вани за външен монтаж и монтаж на вани за вграждане. Извършваме демонтаж на стари – вградени вани. Това е свързано с къртене на бетон и плочки което нашите майстори ще сторят. В повечето случаи е необходимо и преработка на отводнителните тръби. Това ще предотврати последвали течове след новия монтаж. След приключване на този ремонт изнасяме отпадъците.

Ние Ви предлагаме качествено обслужване по домовете във всички свери на водопроводните услуги. Наш приоритет е клиентите ни винаги да останат доволни от всеки един водопроводен ремонт, който извършват нашите майстори. Изпълняваме всеки монтаж на вана в уговорените срокове, без това да влияе на качеството ни. Ремонтните услуги с които можете да се възползвате са на ниски цени и съобразени максимално с Вашите изисквания. Екипа ни от опитни водопроводчици е с голям опит и професионални умения.

Нашите водопроводчици ще извършат качествено монтажа на връзките, сифона и свързването с електрическата мрежа на Вашите джакузи и хидромасажна вана. При необходимост от ремонт на подобно съоръжение се свържете с наш специалист. Задължително оставяме ревизионен отвор за ревизиране на сифона и почистването му.

монтаж на вана

монтажи на вани