Монтаж на батерия и смесител в баня и кухня.

Извършваме качествен монтаж на всички видове батерии и смесители на конкурентни в и к цени.

Монтаж на батерия и смесител за баня и кухня, е отговорна работа и нашите водопроводчици я изпълняват качествено и прецизно. Изпълняваме монтаж и ремонт на душ батерии, стоящи батерии и смесители за мивка в баня, стоящи смесители и батерии за мивка в кухня. Извършваме монтаж на каскаден смесител за вана, монтаж на смесител с подово захранване, вграден смесител за душ, вграден смесител за биде, вграден смесител за вана, смесители с керамични глави и други.

Ние Ви предлагаме качествено обслужване по домовете във всички свери на водопроводни услуги. Наш приоритет е клиентите ни винаги да останат доволни от всеки един водопроводен ремонт, който извършват нашите майстори. Изпълняваме всеки монтаж и вик ремонт в уговорените срокове, без това да влияе на качеството ни. Ремонтните услуги с които можете да се възползвате са на ниски цени и съобразени максимално с Вашите изисквания. Екипа ни от опитни водопроводчици е с голям опит и професионални умения. Извършваме професионални водопроводни услуги с високо качество. Изпълняваме ВиК услуги по домовете, офиси, хотели и заведения. Извършваме ремонт на водопроводни и канализационни инсталации в жилищни сгради и обществени помещения. Изпълняваме качественно и прилагаме всички изисквания за ремонтни дейности на водопровод и канализация.

Доверете се на нашите качествени вик услуги за монтаж на батерии и смесители. Нашите цени за монтаж на смесители и душ – батерии са много изгодни, без това да влияе на качественото изпълнение. Работим бързо, качествено и на ниски цени. След приключване на ремонтните дейности, събираме и изхвърляме строителните отпадъци.

Монтажа на батерия и смесител

Монтажа на батерия и смесител