Монтаж на бойлер на ниски цени.

Професионален монтаж на бойлери от водопроводчици в София. Бърз и качествен демонтаж и монтаж.

Изпълняваме монтаж на бойлер и демонтаж на всички модели качествено и безопасно. При нужда от монтаж или демонтаж, на Вашия бойлер, можете да се обърнете към нашите майстори, за бързо и качествено обслужване. Предлагаме монтажи на вертикални бойлери, хоризонтални бойлери, проточни бойлери, бойлери тип юнга, бойлери с термо-помпа. Извършваме монтаж на бойлер с водна риза, бойлер свързан с тръби за локално парно, и други. Задължително монтираме спирателни кранове на водопроводното захранване и възвратния клапан на бойлера. При нужда от подмяна на възвратен клапан на, наш техник ще го подмени с нов. Препоръчваме новия клапан да бъде за високо налягане.

Ние Ви предлагаме качествено обслужване по домовете във всички свери на водопроводните услуги. Наш приоритет е клиентите ни винаги да останат доволни от всеки един водопроводен ремонт, който извършват нашите майстори. Изпълняваме всеки монтаж и вик ремонт в уговорените срокове, без това да влияе на качеството ни. Ремонтните услуги с които можете да се възползвате са на ниски цени и съобразени максимално с Вашите изисквания. Екипа ни от опитни водопроводчици е с голям опит и професионални умения.

Извършваме вик услуги за монтаж на бойлер в София качествено, на ниски цени и с гаранция за безопасното му използване. Ако нямате оставени изводи за бойлер в разводката Ви, ще направим всичко възможно да монтираме бойлера без да е необходимо къртене. При необходимост от къртене и промяна на захранващите тръби ще извършим тази услуга. Препоръчваме бойлери с вътрешно тяло от неръждаема стомана, по – скъпи са, но качеството е високо и не протичат. Има бойлери които са монтирани в сухи помещения, шкафове и гардероби, където няма канал за оттичане. Можете да разчитате на нашата компетентност и да предотвратим наводнения и щети.

монтаж на бойлер

бойлер – монтаж