Монтаж на водомер и водомерни стоики.

Предлагаме услуга за доставка монтаж и демонтаж на водомери за топла и студена вода.

Нашите водопроводчици извършват услуги за демонтаж и монтаж на водомер за студена и топла вода – 1/2 цола и 3/4 цола. Преди да поемем поръчката за подмяна на водомер, ще Ви консултираме за моделите и качествата на различните видове водомери. Предлагаме доставка и монтаж на водомери с дистанционно отчитане и водомери със стационарно отчитане. Предимството на първите е, че при отчитане на данните не е нужен достъп до водомера.

Ние Ви предлагаме качествено обслужване по домовете във всички свери на водопроводните услуги. Наш приоритет е клиентите ни винаги да останат доволни от всеки един водопроводен ремонт, който извършват нашите майстори. Изпълняваме всеки монтаж и вик услуга в уговорените срокове, без това да влияе на качеството ни. Ремонтните услуги с които можете да се възползвате са на ниски цени и съобразени максимално с Вашите изисквания. Екипа ни от опитни водопроводчици е с голям опит и професионални умения.

Ако имате предписание за смяна на водомер, обърнете се към нас. Нашите вик техници  монтират водомери с 5 годишна гаранция. Те подлежат на хоризонтален и вертикален монтаж. Работим с водомери на водещи фирми от България, Италия, Чехия и Полша. Ако спирателния кран преди водомера Ви е неизправен, ние ще го сменим с нов работещ кран на приемливи цени.

монтаж на водомер

монтаж на водомери