Монтаж на спирателен кран.

Професионален монтаж и ремонт на спирателни кранове от майстор водопроводчик. Смяна на кран преди и след водомер.

Предлагаме услуги за монтаж на спирателен кран. Извършваме смяна и ремонт на всички видове водопроводни кранове за студена и топла вода. Работещия спирателен кран е важна част от водопроводната система. Всяка ВиК инсталация започва със спирателен кран, чиято изправност гарантира бързото спиране на водата при евентуална авария и теч.

Ние Ви предлагаме качествено обслужване по домовете във всички свери на водопроводните услуги. Наш приоритет е клиентите ни винаги да останат доволни от всеки един водопроводен ремонт, който извършват нашите майстори. Изпълняваме всеки монтаж и вик услуга в уговорените срокове, без това да влияе на качеството ни. Ремонтните услуги с които можете да се възползвате са на ниски цени и съобразени максимално с Вашите изисквания. Екипа ни от опитни водопроводчици е с голям опит и професионални умения.

Извършваме качествен монтаж на кран преди водомер, кран преди пералня и съдомиялна машина, кран за тоалетно казанче, кран преди мека връзка и други. Нашите вик цени са едни от най – изгодните. извършваме ремонти подмяна на кранове в мазета, гаражи и приземни етажи. Извършваме ремонт и подмяна на спирателни кранове на хоризонтални щрангове и кран на вертикален щранг – всички цолажи.

монтаж на спирателен кран

монтаж на спирателни кранове