Монтаж на мивка в кухня.

Изпълняваме монтаж на кухненска мивка прецизно и на нормални цени.

В зависимост от това дали нашите специалисти ще монтират нова мивка или върху съществуващ вече плот, ще спазят всички необходими изисквания за този вид ремонт. При нужда от монтаж на мивка в кухня се свържете с нас на телефона ни за връзка. Извършваме монтаж на кухненски мивки за вграждане, мивки алпака, мивка с борд, мивка със стоящ смесител и керамични мивки. След поставяне на мивката, ще монтираме батерията или смесителя за кухня и сифона за отводняване – прецизно и качествено. Силикона който използваме е с голяма еластичност и е с формула против мухлясване.

Ние Ви предлагаме качествено обслужване по домовете във всички свери на водопроводни услуги. Наш приоритет е клиентите ни винаги да останат доволни от всеки един водопроводен ремонт, който извършват нашите майстори. Изпълняваме всеки монтаж и вик ремонт в уговорените срокове, без това да влияе на качеството ни. Ремонтните услуги с които можете да се възползвате са на ниски цени и съобразени максимално с Вашите изисквания. Екипа ни от опитни водопроводчици е с голям опит и професионални умения.

Използвайте услугите на наш водопроводчик за монтаж на кухненска мивка. Ние ще се справим прецизно с тази дейност и се надяваме да останете доволни клиенти.

монтаж на мивка в кухня

монтаж на кухненска мивка