Монтаж на перална машина.

Извършваме професионален монтаж на перални машини на нормална цена.

Изпълняваме качествен монтаж на всички модели и марки перални машини. Ако имате нужда от водопроводчик за монтаж на перална машина, възползвайте се от нашите услуги. Ще монтираме спирателен кран на водопроводното захранване на вашата перална. За отводняването на маркуча за мръсна вода ще монтираме правилния маншон, което ще предотврати евентуален теч или неприятна миризма. При необходимост от изнасяне на старата Ви перална машина, можете да разчитате на нас.

Ние Ви предлагаме качествено обслужване по домовете във всички свери на водопроводни услуги. Наш приоритет е клиентите ни винаги да останат доволни от всеки един водопроводен ремонт, който извършват нашите майстори. Изпълняваме всеки монтаж и вик ремонт в уговорените срокове, без това да влияе на качеството ни. Ремонтните услуги с които можете да се възползвате са на ниски цени и съобразени максимално с Вашите изисквания. Екипа ни от опитни водопроводчици е с голям опит и професионални умения.

Нашите вик техници ще направят правилна нивелация на пералната Ви, за да няма вибрации в работен режим. Работим на достъпни цени. Доверете се на нашия опит и професионализъм. Предлагаме монтаж и демонтаж на вградени перални машини в шкафове и кухненски модули и плотове.

монтаж на перална

монтаж на перална