Откриване на теч във водопровод и канализация.

Предлагаме услуги за откриване и отстраняване на течове от професионални водопроводчици.

Използвайте услугите на нашите водопроводчици, при откриване на теч във водопроводни инсталации и канализационни системи. Вие ще получите най – доброто обслужване в съотношение качество – цена от нашите професионални техници. Откриването на скрит теч в баня, кухня и санитарни помещения изисква голям опит, за да бъде локализиран и професионално отстранен теча. Тези вик услуги изискват много умения, с каквито разполагаме ние.

Ние Ви предлагаме качествено обслужване по домовете във всички свери на водопроводните услуги. Наш приоритет е клиентите ни винаги да останат доволни от всеки един водопроводен ремонт, който извършват нашите майстори. Изпълняваме всеки монтаж и вик ремонт в уговорените срокове, без това да влияе на качеството ни. Ремонтните услуги с които можете да се възползвате са на ниски цени и съобразени максимално с Вашите изисквания. Екипа ни от опитни водопроводчици е с голям опит и професионални умения.

Изпълняваме качествено отстраняване на ВиК теч на водопроводни тръби от полипропилен, полиетилен, ПвЦ и поцинковани тръби. Отстраняваме течове в канални тръби от ПвЦ и каменинови тръби. Можете да разчитате на уменията и опита на водопроводчиците ни за водопроводни услуги и отстраняване на теч.

откриване на теч

откриване на течове