Смяна на щрангове.

Подмяна на щранг за топла и студена вада, циркулация и канализационни щрангове от професионални водопроводчици.

Предлагаме смяна на щрангове както за водопровод така и за канални отпадни води. Извършваме ремонт и подмяна на стари поцинковани вертикални щрангове с нови полипропиленови тръби за студена и топла вода. Подменяме старите кранове с нови на входа на вертикалния щранг и на връзката с водомера. Всички тръби ги закрепваме и монтираме изолация против загуба на топлина. Извършваме подмяна на хоризонтални водопроводни тръби м мазета и приземни етажи. Предлагаме подмяна на канални хоризонтални тръби с монтаж на окачена канализация. Тази дейност е специфична и издаваме протокол за гаранция.

Ние Ви предлагаме качествено обслужване по домовете във всички свери на водопроводни услуги. Наш приоритет е клиентите ни винаги да останат доволни от всеки един водопроводен ремонт, който извършват нашите майстори. Изпълняваме всеки монтаж и вик ремонт в уговорените срокове, без това да влияе на качеството ни. От нашите вик услуги с които можете да се възползвате са на ниски цени и съобразени максимално с Вашите изисквания. Екипа ни от опитни водопроводчици е с голям опит и професионални умения.

Смяната на канализационните щрангове изисква по – голяма инвестиция от водопроводните. Този вик ремонт е свързан с къртене, пробиване и изрязване на подовете в баните или санитарните помещения, през които преминават вертикалните тръби на канала. Разполагаме с необходимата техника, умения и опит за ремонт на всякакви канализационни щрангове и смяната им с нови ПвЦ тръби.

смяна на щрангове

смяна на щранг