Водопроводчик София Гоце Делчев.

Водопроводчици за кварталите Гоце Делчев, Манастирски ливади, Борово, Красно село и Триадица в София, на конкурентни цени.

Предлагаме услугите на наш водопроводчик София Гоце Делчев. Свържете се с нас за отстраняване на авария, отпушване на запушен канал. Предлагаме ремонт на спукана тръба и смяна на течащи тръби. Нашите водопроводчици са с голям опит и притежават умения и опит, за отстраняване на теч в спукана тръба,течащ кран, монтаж на смесители и батерии за баня и кухня. Ние Ви предлагаме вик услуги в София кв. Гоце Делчев, и сме специализирани в ремонт и изграждане на водопроводни и канализационни инсталации. Можете да разчитате на нашата компетентна помощ за всечко свързано с ремонт на водопровод и канализация. Предлагаме решение за всеки един проблем в сферата на ВиК услуги.

При нужда от смяна на стари течащи тръби с нови ППР, не се колебайте и се свържете с наш специалист за бърз и качествен водопроводен ремонт. Водопроводчиците ни ще решат всеки проблем възникнал с канализацията Ви. Успешно ще сменим течащите и запушени стари канални тръби с нови П в Ц. Използваме качествени тръби, части и материали които в съотношение цена – качество, са с най- добро съотношение. Разполагаме с професионална техника и инструменти за всичко свързано с ВиК. Извършваме всякакъв вид къртене на бетон и мазилки, пробиване на отвори в стени и подове, изрязване на канали в бетон и стени, сваляне и отлепване  на плочки, вкопаване на тръби в стена и под. Събираме ремонтните отпадъци след приключване на ремонтната дейност.

Водопроводчик София Гоце Делчев

Водопроводчик София Гоце Делчев